Koop-/Aannemingsovereenkomst getekend

Na goed overleg/beraad en het bespreken van alle opties hebben we een knoop doorgehakt. Het was wikken en wegen, ook omdat beide huizen van binnen bijna identiek waren. Het is het huis in Den Hoorn geworden. We zijn gegaan voor het project De Kreek.

Zaterdag 15 december hebben Esther en ik de koop-/aannemingsovereenkomst getekend bij de makelaar. Dit is de eerste officiële stap naar onze nieuwe woning. Nu moeten we de financiering gaan regelen.

In januari wordt het tijd voor het meerwerk. We gaan dan gesprekken voeren met leveranciers over de keuken, badkamer, toilet en het meerwerk wat we nog in de afbouwfase van het huis willen laten doen. Het wordt een drukke periode, maar wel een hele leuke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *