Op naar de notaris

Nog even en we hebben alle rond. Voor De Kreek hebben we inmiddels het waarborgcertificaat ontvangen. Nu nog de laatste zaken voor de financiering rond krijgen en we kunnen naar de notaris.

Koop-/Aannemingsovereenkomst getekend

Na goed overleg/beraad en het bespreken van alle opties hebben we een knoop doorgehakt. Het was wikken en wegen, ook omdat beide huizen van binnen bijna identiek waren. Het is het huis in Den Hoorn geworden. We zijn gegaan voor het project De Kreek.

Zaterdag 15 december hebben Esther en ik de koop-/aannemingsovereenkomst getekend bij de makelaar. Dit is de eerste officiële stap naar onze nieuwe woning. Nu moeten we de financiering gaan regelen.

In januari wordt het tijd voor het meerwerk. We gaan dan gesprekken voeren met leveranciers over de keuken, badkamer, toilet en het meerwerk wat we nog in de afbouwfase van het huis willen laten doen. Het wordt een drukke periode, maar wel een hele leuke!

Een nieuw thuis

In onze zoektocht naar een nieuwe woning hebben we nu 2 mogelijkheden tegelijkertijd. Binnen een week hebben een optie op 2 nieuwbouw huizen gekregen, 1 in Delft en 1 in Den Hoorn.

Nu zijn we druk bezig de verschillende mogelijkheden aan het bekijken. Wat is financieel haalbaar en wat niet. Welk huis heeft de voorkeur en waarom.

Het is wel een heel luxe situatie waarin we zitten. We kunnen kiezen uit twee enorm leuke projecten.

Meer info volgt snel….